fbpx
ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜE

  • Τεχνογνωσία
  • Ποιοτικός έλεγχος
  • Σωστή και συνεχείς βελτίωση
  • Συνέπεια στην ολοκλήρωση του έργου
  • Κορυφαία αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα
 
small2
ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ
Η KLEEMANN, πρωτοπορεί και στην αγορά των κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. 
Icon 2
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προτείνουμε μια σειρά λύσεων που στόχο έχει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και μετακίνησής ατόμων με κινητικά προβλήματα σε κτίρια με παλαιούς ανελκυστήρες. 
Icon 2
ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Δυνατότητα επιλογής επιμέρους υποσυστημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου. Θάλαμοι, συστ. πόρτες, ανύψωσης κ.α.

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Εφαρμόζοντας μια σύγχρονη φιλοσοφία με θεμελιώδεις αρχές στην ποιότητα και την αισθητική, την εργονομία, την υπευθυνότητα και τη λειτουργικότητα

  ΓΝΩΡΙΜΙA

Πρωτοποριακές λύσεις για τους πελάτες μας εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα , Ασφάλεια και Αισθητική.

 

  ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Καλέστε μας να σχεδιάσουμε το δικό σας έργο. Όσο απαιτητικό κι αν είναι ένα έργο, εμείς δουλεύουμε μαζί σας για την καλύτερη λύση. 

 

 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας για να παραμένουμε ένας αξιόπιστος και ισχυρός συνεργάτης.

 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Μια σειρά από συνδεδεμένες τεχνολογίες που φέρνει την επανάσταση στην μετακίνηση. Άμεση τεχνική υποστήριξη κατά την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

ΝΕΑ ΕΡΓΑ

Γνώση σε παλιά και νέα τεχνολογία. Μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων.

1000+
Συντηρούμενοι ανελκυστήρες
300+
Πιστοποιήσεις ανελκυστήρων βάσει ΦΕΚ 2604/2008
400+
Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχερισης Ποίοτητας ISO
3+
Αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων εντός 3 ωρών.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Διαρκώς σε επαγρύπνηση και παρακολουθώντας προσεκτικά τις τάσεις της κάθε αγοράς, η ΚΑΦΕΤΖΗΣ Ανελκυστήρες καινοτομεί, αναπτύσσεται, εξελίσσεται και βελτιώνεται, μένοντας πιστή στον παγκόσμιο χαρακτήρα της και πάντα δίπλα στον πελάτη. Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Green Edition

30 Νοε

H KLEEMANN, εστιάζοντας στην έρευνα και την καινοτομία πρωτοπορεί και αναβαθμίζει τα προϊόντα της εξοπλίζοντας τα με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά που προσφέρουν επιπλέον οφέλη και μείωση του κόστους χρήσης τους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ Vertiplat

09 Νοε

Το Vertiplat είναι ένα υδραυλικό σύστημα κατακόρυφης ανύψωσης το οποίο εξυπηρετεί άτομα με κινητικά προβλήματα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε κτίριο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Kleemann - Maison One

11 Νοε

Τo Maison One αποτελεί την πιο οικονομική λύση της οικογένειας MaisonLIFT. Πρόκειται για υδραυλικό σύστημα ανύψωσης σύμφωνα με την Οδηγία Μηχανών 2006/42/ΕΚ, ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες μέχρι 3 στάσεις.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

Μας εμπιστεύτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μας!

Service thumb
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του ανελκυστήρα από το 1970, όταν ο ιδρυτής της ατομικής επιχείρησης τότε, Χρήστος Καφετζής, ξεκίνησε στην πόλη της Καβάλας το δύσκολο έργο της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων.

Η αμεσότητα και η προσωπική επαφή με τον πελάτη, η στελέχωση της εταιρείας με αξιόλογο και έμπειρο δυναμικό, η συνεχής εγρήγορση και ανταπόκριση στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις, οδήγησαν την εταιρεία σε μια σταθερή ανοδική πορεία, με δυναμική παρουσία όχι μόνο στο νομό της Καβάλας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδος, αποκτώντας ένα μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο το οποίο διατηρείται μέχρι και σήμερα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη Τεχνική Υποστήριξη παντός τύπου ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Goto Top